Rakennusliike Purmonen Oy

Rakennusliike Purmonen Oy on rakennusalan merkittävimpiä yrityksiä Pohjois-Karjalassa. Rakennusliike Purmonen Oy on perustettu vuonna 1989. Omistuspohja on perustamisesta lähtien pysynyt muuttumattomana: SRV Yhtiöt  omistaa Rakennusliike Purmonen Oy:stä 65%, Toimitusjohtaja on Erkki Purmonen. Pitkä yrityshistoria, varma työn laatu, hyvät henkilösuhteet ja tasokas asiakaspalvelu ovat luoneet yritykselle vakaan maineen luotettavana rakentajana ja yhteistökumppanina.

Rakennusliike Purmonen Oy:n arvot ovat: 

  • Rakennamme vastuullisesti, näin kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä.
  • Pidämme huolta työntekijöistämme, tämä motivoi tekemään hyvää työtä.
  • Arvostamme avointa yhteistyötä ja jatkuvuutta alihankkijoidemme kanssa.
  • Hoidamme taloudelliset ja yhteiskunnalliset velvoitteemme täsmällisesti.

Vuosien varrella Rakennusliike Purmonen Oy on rakentanut mm. lukuisia julkishallinnon kohteita, asuinkerrostaloja, teollisuusrakennuksia, yritysten liiketiloja sekä vaativia erikoiskohteita. Kilpailemme isoimmista urakoista Pohjois-Karjalassa, mutta myös pienemmistä, varsinkin erikoiskohteista. Toimimme SRV Mallilla, kevyellä ja joustavalla kiinteällä organisaatiolla, tehden yhteistyötä alihankkijoidemme kanssa. Tarvittaessa käytämme SRV:n tietoa, taitoa ja kokemusta teknisesti vaativissa hankkeissa. 

Osaamme rakentaa kustannustehokkaasti luotettavaa laatua yrityksille ja yhteisöille sovitulla aikataululla. Kannustamme vetäjiämme keksimään tehokkaita työtapoja ja toimintamalleja eri tilanteissa. Yrityksemme käyttää nopeaa platform-rakentamista useissa hankkeissaan. 

Työllistämme tällä hetkellä noin 30 työntekijä, 7 toimihenkilöä sekä merkittävän määrän alihankkijoita. Rakennusliike Purmonen Oy noudattaa Rakennusalan työehtosopimusta ja Rakennusalan toimihenkilöiden työehtosopimusta. Toimialueemme on pääasiassa Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo. Palveluihimme kuuluvat asuntorakentaminen, toimitila- ja liikerakentaminen, korjausrakentaminen ja kiinteistökehitys. Yrityksemme liikevaihto on viime vuosina vaihdellut 10 ja 13 miljoonan euron välillä.

Rakentamisen hyvä laatu on meille kunnia-asia. Oman laadunhallintajärjestelmän tukena käytämme SRV Yhtiöiden toimintajärjestelmiä, jotka kuuluvat maan parhaimpiin. Rakennusliike Purmonen Oy on Talonrakennusteollisuus ry:n jäsenyritys ja yrityksellä on Rala-pätevyystodistus. 

Asiakastieto on myöntänyt Rakennusliike Purmoselle Suomen Vahvimmat 2014 sertifikaatin. Sertifikaatti on osoituksena siitä, että yritys on luotettava yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa. Kauppalehti puolestaan on luokitellut yrityksemme taloudellisen suorituskykymme perusteella Menestyjäyritykseksi 2014. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.


Suomen Vahvimmat
 rala