HAE MEILLE TÖIHIN

HAE MEILLE TÖIHIN

Olemme rakentamassa Joensuun keskustaan kahta kerrostaloa. Talojen rungot ovat paikalla betonoitavia. Työmaa on alkanut ja täydennämme työmaaorganisaatiota. Tarjoamme sinulle suuren valtakunnallisen yrityksen työkalut ja tuen tehtävien tekemiseen.

Haemme vankan kokemuksen omaavaa VASTAAVAA MESTARIA. Odotamme hakijalta, teknisen osaamisen lisäksi, peräänantamatonta halua pitää kiinni sovituista tavoitteista.

Haemme useamman vuoden työkokemusta omaavaa TYÖMAAMESTARIA johtamaan muottiraudoitus ja betonointitöitä. Edellytämme aiempia näyttöjä ja osaamista paikalla tehtävästä betonirunkotyöstä.
Haemme TYÖMAAINSINÖÖRIÄ hoitamaan hankintoja, lisä- ja muutostöitä sekä kustannus- ja aikatauluseurantaa. Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi.

Lisätietoja kaikista tehtävistä antaa toimitusjohtaja Erkki Purmonen puh. 0400 375 746, erkki.purmonen@rakennusliikepurmonen.fi. Hakemukset 25.11.2017 mennessä postitse Rakennusliike Purmonen Oy, Koskikatu 11 D, 80100 Joensuu tai sähköpostilla erkki.purmonen@rakennusliikepurmonen.fi. 

Takaisin