Liike- ja toimitilarakentaminen

Rakennusliike Purmonen Oy on osallistunut urakkakilpailuihin vuodesta 1989. Toimintansa aikana yritys on tehnyt satoja urakkatarjouksia. Voitettuaan urakkakilpailuja yritys on vuosien varrella rakentanut ja laajentanut muun muassa myymälöitä, koulutustiloja, konttoreita, tehtaita ja parkkihalleja.

Rakennusliike Purmonen Oy käyttää SRV:n omaa toimintamallia valtaosassa liike- ja toimitilahankkeissaan. Solmimme projektinjohtosuunnittelusopimuksen, jolla käynnistetään hankkeen suunnittelu. Rakennuttaja ja Rakennusliike Purmonen Oy miettivät yhdessä hankkeen toteutusta siten, että hankkeesta muodostuu mahdollisimman tuottoisa rakennuttajalle. Rakennusliike Purmonen Oy kuuluu SRV Yhtiöihin, joten konsernin ostoehdot ja SRV:n saamat vuosisopimusalennukset tulevat rakennuttajan hyödyksi. Kannamme projektinjohtourakoissamme kokonaisvastuun sovitusta aikataulusta, laadusta sekä kustannuksista.

Rakennusliike Purmonen Oy:n käyttämän SRV Mallin hyviä ominaisuuksia voidaan käyttää useissa eri urakkamuodoissa, mutta parhaimman hyödyn asiakas saa toteuttaessaan hankkeensa alusta lähtien yhteistoiminnassa Rakennusliike Purmonen Oy:n kanssa, sillä rakentamisen suurimmat haasteet eivät liity työntekijöiden tai rakennusmateriaalien saatavuuteen vaan rakennushankkeen ohjaukseen. 

Näissä Rakennusliike Purmonen Oy:n ammattitaito näkyy:

Projektinjohtourakka E. Hartikainen Oy, Iisalmen autotalo. 5.276 k-m2, 34.160 m3.

Projektinjohtourakka Kesla Oyj, Ilomantsin tehtaan laajennus. 1.220 k-m2, 7.950 m3

Kilpailu-urakka Tikkamäenpalvelut Oy, pysäköintilaitos 506 autopaikkaa. 14.380 br-m2, 50.100 m3.

Autopaikat kolmessa kerroksessa maan alla ja kahdessa kerroksessa maan päällä.