ASUNTORAKENTAMINEN

Vuonna 2014 Rakennusliike Purmonen luovutti yhteensä 114 uutta asuinhuoneistoa asukkaiden käyttöön.  Vuonna 2015 valmistuvien uusien asuntojen määrä on 94 kappaletta. Uudisasuntorakentaminen on merkittävä osa Rakennusliike Purmonen Oy:n rakennustuotantoa.

Suurin osa asuntotuotannostamme toteutetaan perustajarakennuttajille (julkisyhteisöille, säätiöille, eläkerahastoille) kilpailu-urakointina tai yhteistoimintarakentamisena. Rakennusliike Purmonen Oy on myös perustajaurakoitsija; tontin hankkija, yhtiön perustaja, suunnittelija ja markkinoija. Panostamme tontin sijaintiin, hyvään suunnitteluun, rakentamisen laatuun ja yksityisen kuluttajan, asunnon ostajan, henkilökohtaiseen palveluun. 

Näissä Rakennusliike Purmosen ammattitaito näkyy:

Asunto Oy Penttilänrannan Kotisatama, Joensuu on viisikerroksinen kerrostaloyhtiö, jossa on 35 asuntoa aputiloineen. Kotisatama on Rakennusliike Purmosen omaa asuntotuotantoa ja se rakennettiin vuosina 2013-2014 yhtiön omistamalle tontille Joensuun kaupunkiin Penttilän kaupunginosaan lähelle venesatamaa, puistoalueita ja Ylisoutajan siltaa.

Vuonna 2014 valmistui myös Opiskelija-asunnot Oy Joensuun Ellin rakennuttamat 79 asuinhuoneistoa aputiloineen kahteen kerrostaloon Joensuun Penttilään.

Vuonna 2015 valmistuu Opiskelija-asunnot Oy Joensuun Ellin rakennuttamat 39 asuinhuoneistoa aputiloineen kerrostaloon Joensuun keskustaan Kalevankadulle.

Avainrakennuttajat rakennuttaa Rakennusliike Purmosella  55 asumisoikeusasuntoa Joensuun Marjalaan. Kohde valmistuu joulukuussa 2015.